Rökt sik på knäcke – till glöggen!

roktsikLäste ni DN Söndag i går? Jätteroliga tips på goda grejer att servera när man har ett litet glöggmingel.

Jag fastnade särskilt för rökt sik på knäcke:

1. Rensa fisken, ta bort skinn och ben. Var noga med att få bort alla ben. Bryt den i småbitar.

2. Blanda majonnäs, dill och persilja i en skål. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner fiskbitarna försiktigt.

3. Bre bröden med smör. Klicka på fiskröran. Skär löken i tunna strimlor och strö över mackan. Servera.

Bild och recept är lånat från DN

Annonser

2 thoughts on “Rökt sik på knäcke – till glöggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s