Glöggtryffel

37844_45244Ingredienser:

200g mörk choklad

0,5dl vispgrädde

0,5del rödbinsglögg (starkvinsglögg)

1 msk glykos

0,5dl kakao

Tillagning

1. Grovhacka chokladen och lägg den i en bunke.

2. Koka upp grädde, glögg och glykos och häll den över chokladen, gör inte tvärtom, då blir chokladen för varm. Rör runt tills chokladen smält.

3. Täck med plastfilm och ställ in blandningen i kylen några timmar för att stelna.

4. Rulla kulor av massan och täck dem med kakao. Förvara tryfflarna svalt.

Recept o bild från Tasteline

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s